fbpx

 

БЕЗПЛАТНА ЕЛЕКТРОННА КНИЖКА 8-те НАВИКА НЕОБХОДИМИ НА ВАШИТЕ ДЕЦА, ЗА ДА ПРИДОБИЯТ ЖЕЛЯЗНА УВЕРЕНОСТ

ВЪВЕДЕТЕ ИМЕТО И ИМЕЙЛА СИ И ВЕДНАГА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ДОСТЪП ДО БЕЗПЛАТНАТА КНИЖКА
Здравейте и добре дошли на уебсайта http://successful-start.com/

Аз съм Евелина Кирилова, основателка на формулата от 8 стъпки за изграждане на здраво, щастливо и уверено дете, която учи родителите и най-вече майките, какво точно да направят за да бъдат децата им здрави, щастливи, уверени и да постигат високи резултати.

Аз съм коуч в Успешно начало и помагам на работещите майки да изградят в себе си и в детето си нагласа и фокус за постигане на високи резултати и да преодолеят вътрешните бариери в себе си и в детето си , които им пречат да постигат резултатите, които желаят.

Първо искам да Ви приветствам с добре дошли на моят сайт http://successful-start.com/ и :

Ако детето Ви е най-важното нещо на Света и все не Ви остава време за него, ако любовта към детето Ви изпълва сърцето Ви, правите най-доброто за него и въпреки всичко то не е щастливо.

Ако детето Ви, често боледува, въпреки че давате всичко на което сте способни, ако детето Ви е с наднормено тегло, въпреки че се стараете да се храни по най-добрият начин здравословно.

Ако имате чудесни намерения за успешното бъдеще на Вашето дете, но все още нямате ясен план, за това как да му помогнете.

Ако имате желание да се учите, да бъдете добър родител и искате да ускорите успеха и увереността на Вашето дете, то Вие сте на правилното място.

И за благодарност, че сте тук и за да започнем отношенията си силно , аз имам ДВА ПОДАРЪКА за Вас.

Първият ми подарък е моята безплатна електронна книжка 8-те НАВИКА НЕОБХОДИМИ НА ВАШИТЕ ДЕЦА, ЗА ДА ПРИДОБИЯТ ЖЕЛЯЗНА УВЕРЕНОСТ.

Тази книжка е за тези, които искат да възпитават децата си така, че те да вярват в себе си, да са позитивно настроени, въпреки негативизма в средата около тях, да се справят с провалите, да следват мечтите си и да успяват. Това е възможно само, ако децата Ви бъдат уверени в себе си. Искрено ви пожелавам да помогнете на Вашите деца да сътворят една уникална реалност, изживявайки най-смелите си мечти! Единственото , което трябва да направите е да въведете името и имейла си във формата на тази страница и веднага ще получите достъп до БЕЗПЛАТНАТА КНИЖКА.

Моят втори подарък е да Ви дам моите седмични стратегии за постигане на Високи резултати, които изпращам по имейл. Това са стратегии, които изпращам всяка седмица и които ще Ви помогнат да знаете какво да правите всеки път, когато сте с Вашето дете, така че да грабнете вниманието му и то да прояви интерес към действията, които ще повлияят благотворно върху живота му.

Хиляди родители в целия свят са прилагали тези стратегии, за да представят това, което е необходимо по грабващ вниманието начин пред своите деца и това им е донесло големи ползи и техните деца са здрави, щастливи и уверени и постоянно постигат високи резултати.

И аз искам да Ви дам тези стратегии и на Вас. Така, че това е вторият ми подарък за вас.

Аз съм сигурна , че ще харесате тези седмични стратегии.

Ако ги искате единственото, което трябва да направите е да попълните данните, името и имейла си във формата на тази страница и аз ще ви ги изпращам с удоволствие.

Благодаря Ви много за това, че сте тук!