fbpx

 3 – РИ ДНЕВЕН ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР

„ТРАНСФОРМАЦИЯ НА МОЯ ЖИВОТ“

от 21 до 23 Юни 2021 г.

❓ Готов ли си за промяна?

Писна ли ти от стреса в ежедневието?

Мечтаеш ли?

Планираш ли Вълшебното си Бъдеще?

Търсиш ли начини да постигаш целите и мечтите си?

Често ли отлагаш действията, които те движат към постигане на мечтите ти?

Случва ли ти се да Обвиняваш себе си и другите хора?

Лесно ли се Обиждаш?

Искаш ли Да Живееш по-Добър Живот?

Готов ли си да Прегърнеш Трансформацията на Живота си със Сърцето си?

Вярваш ли в Себе си?

Готов ли си да Разшириш Себе си и Живота си, за да можеш да въздействаш осезаемо

върху себе си и света, докато се забавляваш Епически?

Ако си Готов, присъедини се към нас и другите приятели на 3- ри Дневното Онлайн Приключение „Трансформация на моя живот“ , което ще те остави без дъх. Ще се чувстваш обичан,  зареден с енергия, обгрижен и вдъхновен да Рестартираш Живота си и Смело, и Уверено да скочиш на следващото ниво!

ЕХААА – КОЛКО Е ХУБАВО, ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ!

Ти си абсолютна индивидуална и неповторима личност – съвкупност от семеен опит и история, собствени житейски преживявания, убеждения и вярвания за смисъла на живота и заобикалящия те свят, усещане за личен потенциал и желание за развитие.

🎯 С този Практически Семинар ще трансформираш живота си към по-добро.

🎯 В края на пътешествието ти с нас ще изградиш собствен модел за приемане на себе си и света. Ще погледнеш в голямата картина на живота си. Ще интегрираш опита си от миналото в настоящето, за да създадеш мечтаното бъдеще. С този Практически Семинар ще позволиш на вълшебството да навлезе в живота ти.

🎯 Това което ще получиш по време и след участието си в този Практически Семинар:

🍀 1. Ще изчистиш емоционалните травми от детството.


🍀 2. Ще се отървеш от натрупания стрес от ежедневието.


🍀 3. Ще повишиш вибрациите си.


🍀4. Ще програмираш себе си за успешно постигане на желаните от теб резултати.


🍀 5. Ще изчистиш вътрешните блокажи, отлагането като действие и самосаботажа.


🍀 6. Ще формираш нови навици, които да те движат напред към успеха.


🍀 7. Ще планираш твоят мечтан живот.


🍀 8. Ще се фокусираш върху действието за постигане на целите и мечтите.


🍀 9. Ще обединим груповата енергия за сбъдване на желаното от теб.

В Защитена и Любяща Среда Вдишваш Дълбоко в живота, Насищаш с любов и благодарност Клетките си, Изчистваш Тялото си с танци и скачане с невероятна компания. След тези повдигаши вибрацията преживявания, следва Дълбоко Навлизане в Душата, за да се вдъхновиш  и да направиш синхронизация на ума, сърцето и емоциите.

В създадената от нас Фейсбук група ще можеш да си побъбриш с новосъздадените приятели онлайн във видео чат или да пускаш постове и лайфове с чудесните си преживявания и емоции, които душата ти изживява, за да те отведе на едно ново по-восоко ниво.

 

По време на Практическият Семинар ще се научиш и ще усетиш повече за това как да повишиш Енергията и Вибрациите си, как последвано от Нежна медитация за Изобилие, които в симбиоза ще те приземят и балансират, ще усещаш себе си достатъчен, обичан и подкрепян не само отвън, но и дълбоко от Душата ти.

Готов ли си да срещнеш няколко страхотни приятели и да споделяш това, което искаш да проявиш в живота си – и те ти дават идеи, любов и подкрепа. Какъв невероятен Мастермайнд в групата от невероятни хора.

Ще изпратим Заедно Денят и Залеза с Любов, Благодарност и  дълбока вътрешна медитация за сбъдване на мечтите ти.

Заредени с вдъхновяващите идеи от приятелите и процесите от Практическият Семинар след това чувстваш наслада, блаженство и нежност в тялото си.

 

 

Менталната сесия преди лягане, ще настрои съня ти да привличаш това, което искаш в живота.

НЕКА ДА РАСТЕМ ЕКСПОНЕНЦИАЛНО ЗАЕДНО!

Представи си положителна енергична трансформация на знание, вдъхновение, страст, радост и благодарност, които ще се вихрят в живота ти, бизнеса, работата, семейството и света, като ти стоиш в центъра на Вселената.

Ти ще заредиш ума, тялото и душата си с най-дълбоките си желания, за приятелство, трансформация и пълноценен и изобилен живот.

ИСКАМ ТРАНСФОРМАЦИЯ и ВЗЕМАМ БИЛЕТ!

ДА!!!! Всички сме за преживявания които разпалват душата ни, тялото, ума, бизнеса и творчеството. Ще имаме много възможности да трансформираме и Развием Своя Спящ Гений чрез невероятните Групови Практики и Емоционални Сесии.

Независимо какво правиш ще изпиташ ново вдъхновение, да се насладиш на релаксиращи и спокойни моменти, мир и хармония в ума, душата  и тялото си.

И моля те – не се притеснявай, ако не искаш да правиш някоя от дейностите, не е нужно, освен ако не искаш.

Ако искаш да видиш, как очите ти да греят вдъхновяващо, се запиши СЕГА за Практическият Семинар, чрез който можеш постигнеш вълшебна трансформация в живота си.

ДААА, ТАМ СЪМ!

Ще направим прочистване на енергийното си поле от натрапчивите в днешно време технологии.

Голяма част от нас днес, седим пред компютъра си по цял ден. Самотни сме и лесно можем да се изгубим, работейки часове наред. Не е лесно. Забравяме за себе си, за семейството и приятелите на живо. За тези 3 дни ще стъпим на нова основа.

Няма нищо по-хубаво от това да се поставиш в творческа среда на съмишленици и да създаваш нови идеи и начини да правиш нещата.

ВРЕМЕ Е !

Време е да се насочиш към този уникален Практическият Семинар, да забавиш скоростта, да повишиш енергията си, с нов поглед към живота и нови прспективи и хоризонти във всяка сфера на живота си.

Желанието ни е да свържем истински, дълбоко, човек с човек, сърце със сърце, душа с душа и заедно да израстваме и да бъдем щастливи и успешни.

ИСКАМ НОВИ ПРИЯТЕЛСТВА, СЪДЪРЖАНИЕТО И ВЪЛШЕБНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ПРАКТИЧЕСКИЯТ СЕМИНАР!

Тези 3 дни ние сме с теб и до теб в това прекрастно, магическо преживяване, в което ще създадеш своето лично приключение – ТРАНСФОРМАЦИЯ, защото само твоята душа знае точно от какво се нуждаеш. Независимо дали става въпрос за възможност да преоткриеш живота си, да повишиш креативността си, нови техники за движение, за да разшириш енергията си или време в покой или да проведеш дълъг разговор с новата си версия. Това е изцяло е твоят ВЪРХОВЕН МОМЕНТ.

КОЙ Е ВОДЕЩ НА ТОВА СЪБИТИЕ?

 
🌺 ЕВЕЛИНА КИРИЛОВА

Аз съм Евелина Кирилова Бизнес Консултант, Коуч на Душата и Рейки Мастер

От Пет Години Изнасям Лекции в България и Онлайн Тренинги в Целия свят за Цялостна Трансформация на Тялото – Емоционална, Физическа, Ментална, Духовна и Кармическа в мир и хармония с всичко което ни заобикаля. С над хиляда Проведени Тренинги.

Моята Визия е: С Радост, Мир и Любов да помогна на 100000 Прекрасни Българи да Удвоят Доходите си и да внесат Положителна Промяна в Живота си и в Света.

Моята Мисия е да Помагам на Търсещите Промяна Българи да изчистят Липсите, Стреса, Напрежението, Безпокойството, БърнАута, Отлагането, Претоварването и Депресията, за да може Изобилието с Лекота да потече в Живота им.

e

Аз съм Душевен Коуч и Рейки Мастер и използвам рейки терапията и светлината, които помагат да се премахнат всякакви негативни мисли от ума  и изчистват емоционални травми от детството ти, които те спират да живееш Живота Мечта.

Това може да включва мисли и блокажи, които те задържат от успеха ти, забавят те или те спират напълно.

Това са най-вече блокажите, които те карат да вярваш, че определено нещо не е постижимо, като по този начин винаги ще се окажеш неспособен да постигнеш това, което искаш.

Обожавам да чета отзивите на моите прекрасни клиенти.

„Работих с Евелина за повишаване на енергията си преди събитията, които организирам. Откакто започнах да правя това, което ми препоръча, се чувствам по-уверена и виждам, че клиентите ми са по-отзивчиви към обучението ми. Продажбите ми също се повишиха. Подобрих баланса между работата и живота си и си вземам редовни ваканции, за да планирам и визуализирам бизнеса си по-ефективно.- Ако искате да имате повече успех в бизнеса си, за вашата умствена настройка, горещо препоръчвам да работите с този неудържим източник на мъдрост и позитивизъм – Евелина Кирилова. Весела Първанова, Бизнес треньор за успех в бизнеса в социалните мрежи. “

„След работата ми с Евелина🔥 Усетих, че отварям сърцето си. Чувствах , че съм в същността и навлизам веднага в проблемите. Основните проблеми, с които се задържам още от дете. 🔥И тя ми помогна още повече да раста и да създам промяна в живота си.Откакто заочнах работа с Евелина:🔥 Имах повече изобилие и работихме върху достойнството.🔥 Имах тази непреодолима увереност, която се появи от сърцевината, която не съм имала преди 🔥 Отворих сърцето си за нови изживявания’ 🔥И почувствах, че успях наистина да се свържа с изобилието. Имах много неща, много се случиха веднага ,🔥 Успях да надстроя част от услугата си някои от инструментите си, които използвам за бизнеса си, който не бях в състояние да направя преди, тъй като парите просто не влизаха и не влизаха в начин, по който можех просто да оставя пари в брой, за да платя за тези неща.🔥 Така успях да надстроя.🔥 Очевидно с това спечелих повече пари,🔥 Още пари дойдоха,🔥 Имам повече клиенти.🔥 И аз съм наистина благодарна на Евелина🔥 Определено ви препоръчвам да изпитате самото усещане за това, през което преминавате в тялото си.Но след това изпитайте промените, които се случват, когато намерите тези блокажи и ги освободите.Благодаря ти много Евелина  Аз наистина го оценявам.🔥 И определено препоръчвам вашите услуги на всеки.Лаура Лий-Бизнес Консултант“

и

🌺 СНЕЖИНА СИМЕОНОВА – ХАВЕВАЛА

Сертифициран коуч по стемата на Points of You™, Рейки Мастер, Прана Лечител – завършил в Индия, иницииран лечител от Хари Дас Баба по системата за многоизмерна трансформация “Шамбала”, помощник преподавател в семинарите по системата на Нобеков.

        Освен холистичния аспект на личността ми, аз съм с над 25 годишен опит в продажбите, на корпоративно ниво. Работила съм с над 22 националности от целият свят и съм обиколила 2/3 от Земното кълбо. Прекарала съм стотици часове в лекции и тренинги за вдъхновение, обучение и развитие на личността, както на корпоративно ниво така и в индивидуални сесии.
Игрите които изполвам, като подход са забавни, но дълбоко трансформиращи, защото предлагат интимна, автентична и любяща среща със себе си и околния свят. Чрез методите, които използвам се разширява гледната точка и възможностите за постигане на крайната цел. Процесите през, които преминава човек с мен помагат да се фокусира енергия към важните за теб неща.

s

Хората за мен:

„Като човек и личен коуч, Снежи е някой, на когото можеш да се довериш безрезервно. Дори да си уплашен и объркан, тя не се отказва и уверено ти подава ръка по пътя на промяната ти. Нейната подкрепа и загриженост ти помагат да вървиш напред по своята пътека на живота, като ти показва невидими за теб силни страни.“ – И. Бонев

„Коучингът е нещо модерно, ново и различно. В началото нямах много доверие, тъй като съм от по-старото поколение, но имах възможността да се докосна до него чрез Снежина. Благодаря ти, че ме провокира да действам и да отстоявам това, което желая и да разчупя себе си. Благодаря ти, че толкова търпеливо изслушваш и не осъждаш. Когато човек прави нещо с любов и желание, то си личи. Запази това в себе си, Снежи! “– Л. Славчева

„Още след първата безплатна сесия разбрах, че съм намерила подходящият за мен човек. Нямах никакви съмнения, че искам да работимм заедно. Усещах, как с лекота общуваме. Благодарение на нейният индивидуален подход към мен посредством въпроси/техники, аз успях да си отговоря на много въпроси, успях да навлезна дълбоко в същността на нещата, които ме интересуваха или притесняваха. Бях си поставила измерима цел и буквално дни след нашата първа едночасова, коучинг сесия, резултатът беше налице. Бях постигнала това, което бях си поставила, като цел и дори бях надминала своите очаквания. Постигнах нещо, за което преди това не можех и да си помисля. Успехът ми сега е благодарение на ефективната работа и старанието, което полагаме заедно с Снежина по време на коучинг сесиите и след това. Тя е един енергичен, позитивен, усмихнат и добър човек, което заедно с опита, знанията и уменията си я прави невероятен професионалист. Снежи притежава харизма и владее магията в общуването, което е от изключително значение за. Пожелавам ти да останеш все така добронамерена, всеотдайна и успешна! “– Е. Мирчева

ДА, ЗАПИСВАМ СЕ!

ДОБРЕ ДОШЪЛ НА Практическият Семинар

„ТРАНСФОРМАЦИЯ НА МОЯ ЖИВОТ“!

Любопитни сме:

Искаш ли да живееш с цел, страст и магия?

Вярваш ли, че си тук, за да промениш света?

Разбира се, Ти го правиш и Сега!

ДА, Аз ще бъда на Трансформационният Практически Семинар!

На път си да преведеш себе си на следващото ниво, което ти дава СВОБОДАТА да можеш да го направиш по свой начин.

Заедно нека работим върху това да развиеш процъфтяващ живот, който изпълва душата ти.

ДА, ГОТОВ СЪМ ЗА СВОБОДАТА!

 

 

3 – РИ ДНЕВЕН Практическият Семинар „ТРАНСФОРМАЦИЯ НА МОЯ ЖИВОТ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОНЛАЙН в Платформата на Зум и в Защитена Затворена Фейсбук Група.

Какво можеш да правиш на този Практическият Семинар?

Да Изживеш мощен групов синхрон с, душа, ум, тяло, емоции и карма.

Да Изживееш мощна групова медитация.

Да се Насладиш на видео чат, където да споделиш идеи с нови приятели с любима напитка в ръка от уюта на твоя дом,

Да научиш нова стратегия за растеж

Да Танцуваш, да слушаш музика, да пееш, да дишаш и други.

Да се Насладиш на Увереност, Сигурност и Безопасност в любяща среда.

Просто ДА БЪДЕШ!!!

Това събитие за мен ли е?

ДА ТОЗИ ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР Е ЗА ТЕБ: 

Ако си Готов да направиш голяма промяна в живота си;

Ако си Изпробвал всичко и все още, чувстваш, че си заседнал или че липсва едно парче от пъзела;

Ако се Ангажираш да инвестираш във визията и мисията на живота си;

Ако си Даваш разрешение да стъпиш в силата си и да пуснеш онова, което вече не ти служи;

Ако Чувстваш силното призвание да изявиш най-доброто от себе си;

Ако си Готови да промениш себе си, за да направиш положителна промяна в света;

ТРАНСФОРМИРАЩИЯТ ПРАКТИЧЕСКИ СЕМИНАР НЕ Е ЗА ТЕБ, АКО:

Искаш Магическо Хапче

Епичните неща не са твоето нещо

Преклонен си да останеш същият или да кажете, че искаш промяна, но не си готов да работиш със себе си, защото виждаш проблемите извън себе си.

Ако Учиш като Наркоман без Приложение.

Обвиняваш другите хора, неща и ситуации.

Не си даваш разрешение да бъдеш, правиш и имаш повече в живота

Обичаш твоята история за липса повече отколкото обичаш възможността за промяна и растеж

Настояваш да търсите отговори извън себе си, а не вътре

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ДОЙДЕШ НА ПРАКТИЧЕСКИЯТ СЕМИНАР?

Можеш да бъдеш себе си с нас – напълно и пълноценно!

Ще бъдеш безкрайно обичан и поддържан!

Ще почувствате нашата удивителна програма на духовното, творческото и практическото: от мисленето до действията, от интуицията до вдъхновението, от внимателността към движението и свързаността с творчеството.

Наистина ни пука за теб и всичко, което правим, идва от място на ИНТЕГРИТЕТ и ОТВОРЕНО СЪРЦЕ.

Това е Чудесна невероятно смела инвестиция за личния ти живот.

Ще се срещнеш с най-невероятните приятели!

Можеш да се считаш за част от най-приказната общност Трансформация на моя живот!

Чисто и просто: Ще имаш радостта и много повече.

Ще имаш лично време за сближаване с новите ти приятели, укрепвайки твоите приятелства за растеж.

ЙЕЕ !!! ИСКАМ ПОДРОБНОСТИ И ЦЕНИ, МОЛЯ!

Твоята Инвестиция Включва:

– 1 Билет за 3-Ри Дневен Практически Семинар „Трансформация на моя живот“

– 3 поредни дни всяка вечер от 19.00 до 21.30 ч. съдържание за събуждане на Гения в теб чрез промяна на навиците, предприемане на нови действия и много епични дейности.

– Персонализиране, създаване на медитации, емоционални изчистващи сесии, ръководени от Божествените напътствия, енергизиране на тялото с движение, танц и дъх.

ДА, ТОВА Е СТРАХОТНО? О, БОЖЕ МОЙ, ТАМ СЪМ!

Печели докато се Забавляваш и се Забавлявай докато Печелиш!
Ние Вярваме в теб! Ние те Подкрепяме ! Ние те Обичаме!
Ти Можеш Да Постигаш Чудеса в живота ти!!!

Да, ТАМ СЪМ !!!

Готов ли си Да Живееш по-Добър Живот?

Готови ли си да Прегърнеш Трансформацията на Себе си със Сърцето си?

Готов ли си да  Разшириш на Себе си и на Живота си, за да можеш да направиш огромно въздействие в света, докато се забавляваш Епически?

След като си Готов се присъедини към нас и другите приятели за 3-Дневното Онлайн Приключение, което ще те остави да се чувстваш обичан, поддържан, зареден с енергия и вдъхновен да Рестартираш Живота си и смело да стъпиш на следващото ниво!

ЕХААА – КОЛКО Е ХУБАВО, ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ!

ИМАМ ВЪПРОСИ?

АКО ИМАШ ОЩЕ ВЪПРОСИ, СВЪРЖИ СЕ С НАС ПО ИМЕЙЛ: EVELINA@SUCCESSFUL-START.COM ИЛИ LIFEINCEPTIONHUB@GMAIL.COM

Това събитие наистина ще промени целия ти живот!

ДА, ИСКАМ СВОЯ СМЕЛ ЖИВОТ.

ПРЕДЛАГАМЕ РАННО ЗАПИСВАНЕ С ОТСТЪПКА САМО СЕГА ТАЗИ ВЕЧЕР:

 

ПОБЪРЗАЙТЕ, защото  ще бъде във ВИП Формат само за 10 човека.

ЗАПАЗИ СЕГА, МЕСТАТА са ОГРАНИЧЕНИ

ЗА ЕДИН ЧОВЕК Цената за Ранно Записване е 57 лева САМО ТАЗИ ВЕЧЕР 16/06/2021 г до 24.00ч.

КУПИ СЕГА чрез PayPal или

НАПРАВИ ПРЕВОД:

по Банковата сметка на името на Успешен старт ЕООД

Първа Инвестиционна Банка АД, София, България

IBAN: BG32FINV91501016813981 в лева

BIC: FINVBGSF

за Семинар “Трансформация на моя живот

Цени от 17.06.2021 до 21.06.2021 19:00ч.

ЗА ЕДИН ЧОВЕК 69 лева

1+1 ДВОЕН БИЛЕТ за ДВАМА е 57 лева (114 лева общо за двама).

КУПИ СЕГА чрез PayPal Единичен Билет 36 евро или

КУПИ СЕГА чрез PayPal Двоен Билет 59 евро или

НАПРАВИ ПРЕВОД:

 по Банковата сметка на името на Успешен старт ООД

Първа Инвестиционна Банка АД, София, България

IBAN: BG32FINV91501016813981 в лева

BIC: FINVBGSF

за Семинар “Трансформация на моя живот

ГОТОВ СЪМ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ В МОЯ ЖИВОТ! ВЗЕМАМ И ПРИЯТЕЛ С МЕН!

РЕЗЕРВИРА ЛИ МЯСТОТО СИ, МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ?

ОЧАКАМЕ ТЕ С МНОГО ЛЮБОВ. ВЗЕМИ ПРИЯТЕЛ СЪС СЕБЕ СИ.

НЕКА РАСТЕМ ЗАЕДНО!!!

ЕВЕЛИНА КИРИЛОВА И СНЕЖИНА СИМЕОНОВА – ХАВЕВАЛА