fbpx

„ТРАНСФОРМАЦИЯ НА МОЯ ЖИВОТ“

 4 – РИ ДНЕВЕН МОРСКИ РИТРИЙТ

„ТРАНСФОРМАЦИЯ НА МОЯ ЖИВОТ“

от 06 до 09 Септември 2020

гр. Созопол на брега на “Царски плаж”


❓ Готов ли си за промяна?

Писна ли ти от стреса в ежедневието?

Мечтаеш ли?

Планираш ли Вълшебното си Бъдеще?

Търсиш ли начини да постигаш целите и мечтите си?

Често ли отлагаш действията, които те движат към постигане на мечтите ти?

Случва ли ти се да обвиняваш себе си?

Искаш ли Да Живееш по-Добър Живот?

Готови ли си да Прегърнеш Трансформацията на Живота си със Сърцето си?

Вярваш ли в Себе си?

Готов ли си да Разшириш Себе си и Живота си, за да можеш да въздействаш осезаемо върху себе си и света, докато се забавляваш Епически?

Ако си Готов, присъедини към нас и другите приятели на 4- ри Дневното Морско Приключение „Трансформация на моя живот“ , което ще те остави без дъх. Ще се чувстваш обичан,  зареден с енергия, обгрижен и вдъхновен да Рестартираш Живота си и Смело, и Уверено да скочиш на следващото ниво!

ЕХААА – КОЛКО Е ХУБАВО, ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ!

Ти си абсолютна индивидуална и неповторима личност – съвкупност от семеен опит и история, собствени житейски преживявания, убеждения и вярвания за смисъла на живота и заобикалящия те свят, усещане за личен потенциал и желание за развитие.

🎯 С този ритрийт ще трансформираш живота си към по-добро.

🎯 В края на пътешествието ти с нас ще изградиш собствен модел за приемане на себе си и света. Ще погледнеш в голямата картина на живота си. Ще интегрираш опита си от миналото в настоящето, за да създадеш мечтаното бъдеще. С този Ритрийт ще позволиш на вълшебството да навлезе в живота ти.

🎯 Това което ще получиш по време и след участието си в този Ритрийт:

🍀 1. Ще изчистиш емоционалните травми от детството.


🍀 2. Ще се отървеш от натрупания стрес от ежедневието.


🍀 3. Ще повишиш вибрациите си.


🍀4. Ще програмираш себе си за успешно постигане на желаните от теб резултати.


🍀 5. Ще изчистиш вътрешните блокажи, отлагането като действие и самосаботажа.


🍀 6. Ще формираш нови навици, които да те движат напред към успеха.


🍀 7. Ще планираш твоят мечтан живот.


🍀 8. Ще се фокусираш върху действието за постигане на целите и мечтите.


🍀 9. Ще обединим груповата енергия за сбъдване на желаното от теб.

Стартирай Възторжено деня си като Вдишваш Дълбоко от свежия Черноморски бриз, Посрещай Слънцето с любов и благодарност, Изчиствай Тялото си с танци и скачане на брега на Морето. След тези повдигаши вибрацията преживявания, следва Дълбоко Навлизане в Душата, за да се вдъхновиш  и да направиш синхронизация на ума, сърцето и емоциите си!

В следобедните часове можеш да се отдадеш на отдих, като отидеш да се насладиш на стария град Созопол,  Разходка с корабче до о.Света Анастасия, да се гмуркаш под водата, пиратски круиз в Бургаския залив, разходка с ветроходна лодка или водни спортове.

По време на ритрийта ще научиш и усетиш повече за това как да повишиш Енергията и Вибрациите си, как последвано от Нежна медитация за Изобилие, които в симбиоза ще те приземят и балансират, ще усещаш себе си достатъчен, обичан и подкрепян не само отвън, но и дълбоко от Душата ти.

Готов ли си да се насладиш на слънцето и да се поохладиш до басейна или морето за малко, да срещнеш няколко страхотни приятели и да споделяш това, което искаш да проявиш в живота си – и те ти дават идеи, любов и подкрепа. Какъв невероятен Мастермайнд на Брега на Морето.

Зареден с вдъхновяващите идеи от приятелите и процесите от деня, следва насладата от страхотната средиземноморска вечеря, изпълвайки се с нежният прохладен бриз с който ни зарежда морето.

Ще изпратим Заедно Залеза с Любов, Благодарност и  дълбока вътрешна медитация за сбъдване на мечтите ти.

Възстановявайки се с най-сладкият шоколадов десерт, ти си зареден и готов за танци с морски ритми с коктейл в ръка на брега на морето и компанията на звездите

Менталната сесия преди лягане, ще настрои съня ти да привличаш това, което искаш в живота.

НЕКА ДА РАСТЕМ ЕКСПОНЕНЦИАЛНО ЗАЕДНО!

Представи си положителна енергична трансформация на знание, вдъхновение, страст, радост и благодарност, които ще се вихрят в живота ти, бизнеса, работата, семейството и света, като ти стоиш в центъра на Вселената.

Ти ще заредиш ума, тялото и душата си с най-дълбоките си желания, за приятелство, пътувания, трансформация и пълноценен и изобилен живот.

ИСКАМ ТРАНСФОРМАЦИЯ и ВЗЕМАМ БИЛЕТ!

Няма ЗАТВОРЕНИ конферентни ЗАЛИ

ДА!!!! Всички сме за преживявания около Морето, които разпалват душата ни, тялото, ума, бизнеса и творчеството. Ще имаме много възможности да трансформираме и Развием Своя Спящ Гений чрез невероятни дейности на открито, приключения и емоционални сесии.

Независимо какво правиш ще изпиташ ново вдъхновение, да се насладиш на релаксиращи и спокойни моменти или купон в нощта с вълнуващи вечерни забавления.

И моля те – не се притеснявай, ако не искаш да правиш някоя от дейностите, не е нужно, освен ако не искаш.

Ако искаш да видиш, как очите ти да греят вдъхновяващо, се запиши СЕГА за ретрийта, чрез който можеш да използваш „пътуване, море и трансформация“ в една вълшебна трансформация.

ДААА, ТАМ СЪМ!

Ще стоим далеч от лаптопа или компютъра. Ще направим прочистване на енергийното си поле от натрапчивите в днешно време технологии.

Голяма част от нас днес, седим пред компютъра си по цял ден. Самотни сме и лесно можем да се изгубим, работейки часове наред. Не е лесно. Забравяме за себе си, за семейството и приятелите на живо. 4 дни без компютри и лаптопи.

Няма нищо по-хубаво от това да се поставиш в творческа среда на съмишленици и да създаваш нови идеи и начини да правиш нещата.

ВРЕМЕ Е !

Време е да се насочиш към този уникален Черноморски град, Созопол, за да вземеш кристално сините гледки към морето, да забавиш скоростта, да повишиш енергията си, с нов поглед към живота и нови прспективи и хоризонти във всяка сфера на живота си.

Желанието ни е да свържем истински, дълбоко, човек с човек, сърце със сърце, душа с душа и заедно да израстваме и да бъдем щастливи и успешни.

ИСКАМ НОВИ ПРИЯТЕЛСТВА, СЪДЪРЖАНИЕТО И ВЪЛШЕБНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ РИТРИЙТА!

В ТРАНСФОРМИРАЩИЯТ РИТРИЙТ, Ти решаваш какво да правиш въз основа на това, което най-много искаш и се нуждаеш в конкретният момент. Всеки момент ще имаш избор в какво да участваш и в какво не.

Независимо дали искаш повече от Практическа страна – как можеш да привлечеш мечтаният живот, като използваш различни стратегии или търсиш Духовната страна – как да използваш божествените си напътствия, да поддържаш позитивно мислене и да предадеш свещената си работа на света, за да създадете устойчив растеж в живота си, или изпитваш нуждата да се изразиш творчески и физически чрез изкуство – рисуване, танци, пеене или движение!

Каквото и да избереш, ние сме с теб и до теб в това прекрастно, магическо преживяване, в което ще създадеш своето лично приключение – ТРАНСФОРМАЦИЯ, защото само твоята душа знае точно от какво се нуждаеш. Независимо дали става въпрос за работилница, която ти дава  възможност да преоткриеш живота си, да повишиш креативността си, нови техники за движение, за да разшириш енергията си или време в покой, просто да се вгледаш в морето или да проведеш дълъг разговор с новата си версия. Това е изцяло е твоят ВЪРХОВЕН МОМЕНТ.

КОЙ Е ВОДЕЩ НА ТОВА СЪБИТИЕ?

 
🌺 ЕВЕЛИНА КИРИЛОВА

Аз съм Евелина Кирилова Бизнес Консултант, Коуч на Душата и Рейки Мастер

От Пет Години Изнасям Лекции в България и Онлайн Тренинги в Целия свят за Цялостна Трансформация на Тялото – Емоционална, Физическа, Ментална, Духовна и Кармическа в мир и хармония с всичко което ни заобикаля. С над хиляда Проведени Тренинги.

Моята Визия е: С Радост, Мир и Любов да помогна на 100000 Българи да Удвоят Доходите си и да внесат Положителна Промяна в Живота си и в Света.

Моята Мисия е да Помагам на Търсещите Промяна Българи да изчистят Стреса, Напрежението, Безпокойството, БърнАута, Отлагането, Претоварването и Депресията, за да може Изобилието с Лекота да потече в Живота им.

e

Аз съм Душевен Коуч и Рейки Мастер и използвам рейки терапията и светлината, които помагат да се премахнат всякакви негативни мисли от ума  и изчистват емоционални травми от детството ти, които те спират да живееш Живота Мечта.

Това може да включва мисли и блокажи, които те задържат от успеха ти, забавят те или те спират напълно.

Това са най-вече блокажите, които те карат да вярваш, че определено нещо не е постижимо, като по този начин винаги ще се окажеш неспособен да постигнеш това, което искаш.

Обожавам да чета отзивите на моите прекрасни клиенти.

„Работих с Евелина за повишаване на енергията си преди събитията, които организирам. Откакто започнах да правя това, което ми препоръча, се чувствам по-уверена и виждам, че клиентите ми са по-отзивчиви към обучението ми. Продажбите ми също се повишиха. Подобрих баланса между работата и живота си и си вземам редовни ваканции, за да планирам и визуализирам бизнеса си по-ефективно.- Ако искате да имате повече успех в бизнеса си, за вашата умствена настройка, горещо препоръчвам да работите с този неудържим източник на мъдрост и позитивизъм – Евелина Кирилова. Весела Първанова, Бизнес треньор за успех в бизнеса в социалните мрежи. “

„След работата ми с Евелина🔥 Усетих, че отварям сърцето си. Чувствах , че съм в същността и навлизам веднага в проблемите. Основните проблеми, с които се задържам още от дете. 🔥И тя ми помогна още повече да раста и да създам промяна в живота си.Откакто заочнах работа с Евелина:🔥 Имах повече изобилие и работихме върху достойнството.🔥 Имах тази непреодолима увереност, която се появи от сърцевината, която не съм имала преди 🔥 Отворих сърцето си за нови изживявания’ 🔥И почувствах, че успях наистина да се свържа с изобилието. Имах много неща, много се случиха веднага ,🔥 Успях да надстроя част от услугата си някои от инструментите си, които използвам за бизнеса си, който не бях в състояние да направя преди, тъй като парите просто не влизаха и не влизаха в начин, по който можех просто да оставя пари в брой, за да платя за тези неща.🔥 Така успях да надстроя.🔥 Очевидно с това спечелих повече пари,🔥 Още пари дойдоха,🔥 Имам повече клиенти.🔥 И аз съм наистина благодарна на Евелина🔥 Определено ви препоръчвам да изпитате самото усещане за това, през което преминавате в тялото си.Но след това изпитайте промените, които се случват, когато намерите тези блокажи и ги освободите.Благодаря ти много Евелина  Аз наистина го оценявам.🔥 И определено препоръчвам вашите услуги на всеки.Лаура Лий-Бизнес Консултант“

и

🌺 СНЕЖИНА СИМЕОНОВА – ХАВЕВАЛА

Сертифициран коуч по стемата на Points of You™, Рейки Мастер, Прана Лечител – завършил в Индия, иницииран лечител от Хари Дас Баба по системата за многоизмерна трансформация “Шамбала”, помощник преподавател в семинарите по системата на Нобеков.

        Освен холистичния аспект на личността ми, аз съм с над 25 годишен опит в продажбите, на корпоративно ниво. Работила съм с над 22 националности от целият свят и съм обиколила 2/3 от Земното кълбо. Прекарала съм стотици часове в лекции и тренинги за вдъхновение, обучение и развитие на личността, както на корпоративно ниво така и в индивидуални сесии.
Игрите които изполвам, като подход са забавни, но дълбоко трансформиращи, защото предлагат интимна, автентична и любяща среща със себе си и околния свят. Чрез методите, които използвам се разширява гледната точка и възможностите за постигане на крайната цел. Процесите през, които преминава човек с мен помагат да се фокусира енергия към важните за теб неща.

s

Хората за мен:

„Като човек и личен коуч, Снежи е някой, на когото можеш да се довериш безрезервно. Дори да си уплашен и объркан, тя не се отказва и уверено ти подава ръка по пътя на промяната ти. Нейната подкрепа и загриженост ти помагат да вървиш напред по своята пътека на живота, като ти показва невидими за теб силни страни.“ – И. Бонев

„Коучингът е нещо модерно, ново и различно. В началото нямах много доверие, тъй като съм от по-старото поколение, но имах възможността да се докосна до него чрез Снежина. Благодаря ти, че ме провокира да действам и да отстоявам това, което желая и да разчупя себе си. Благодаря ти, че толкова търпеливо изслушваш и не осъждаш. Когато човек прави нещо с любов и желание, то си личи. Запази това в себе си, Снежи! “– Л. Славчева

„Още след първата безплатна сесия разбрах, че съм намерила подходящият за мен човек. Нямах никакви съмнения, че искам да работимм заедно. Усещах, как с лекота общуваме. Благодарение на нейният индивидуален подход към мен посредством въпроси/техники, аз успях да си отговоря на много въпроси, успях да навлезна дълбоко в същността на нещата, които ме интересуваха или притесняваха. Бях си поставила измерима цел и буквално дни след нашата първа едночасова, коучинг сесия, резултатът беше налице. Бях постигнала това, което бях си поставила, като цел и дори бях надминала своите очаквания. Постигнах нещо, за което преди това не можех и да си помисля. Успехът ми сега е благодарение на ефективната работа и старанието, което полагамее заедно с Снежина по време на коучинг сесиите и след това. Тя е един енергичен, позитивен, усмихнат и добър човек, което заедно с опита, знанията и уменията си я прави невероятен професионалист. Снежи притежава харизма и владее магията в общуването, което е от изключително значение за. Пожелавам ти да останеш все така добронамерена, всеотдайна и успешна! “– Е. Мирчева

ДА, АЗ СЪМ НА ПЪТ!

ДОБРЕ ДОШЪЛ НА РИТРИЙТА „ТРАНСФОРМАЦИЯ НА МОЯ ЖИВОТ“!

Любопитни сме:

Иска ли твоята душа да изследва места, екзотични и вълшебни?

Искаш ли да живееш с цел, страст и магия?

Вярваш ли, че си тук, за да промениш света?

Разбира се, Ти го правиш и Сега!

Аз ще бъда на Трансформационният Ритрийт!

Всичко е на път да преведеш себе си на следващото ниво, което ти дава СВОБОДАТА да можеш да го направиш по свой начин.

Заедно нека работим върху това да развиеш процъфтяващ живот, който изпълва душата ти.

ДА, ГОТОВ СЪМ ЗА СВОБОДАТА!

с

Време е да се ЗАПИШЕШ на ритрийта и да се отправиш към този уникален Черноморски град, Созопол – Град на изкуството и любовта.

Созопол е най-древният град на Българското Черноморие – основан е през 610 год. Преди Христа го наричат Аполония в чест на елинския бог на изкуствата и занаятите. Преименуван е  на Созопол – „Град на спасението”. През Средновековието Созопол е най-големият риболовен център на българското Черноморие, а в по-късни времена развива и утвърждава туристическия си потенциал.В периода на българското Възраждане Созопол придобива днешния си облик с характерните къщи, завършени с камък, бяла мазилка, дървено покритие на фасадите и червени керемидени покриви. Днес 45 от възрожденските къщи са запазени като паметници на културата в архитектурния резерват на Стария Созопол.

Климат

Югоизточна България, където са Бургаският залив и Созопол, се радва на благоприятен и мек климат благодарение на влиянието на морето. Това е едно от големите предимства на тази част от страната. Средната температура през януари е 6○ С, а през юли – 27○ С.

4 – РИ ДНЕВЕН МОРСКИ РИТРИЙТ „ТРАНСФОРМАЦИЯ НА МОЯ ЖИВОТ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В Хотелски комплекс Блу Ориндж

Хотелски комплекс Блу Ориндж е Бутиков Хотел с Чудесна Локация на Първа Линия с Частен Плаж 4-ри Звезден Хотел, Олл Инклузив и е Едно от най-популярните места за настаняване в Созопол според Букинг. Разположен на 3 минути пеша от Царският плаж в Созопол. Той е идеално място за отдих, пълен релакс и спокойствие с елегантно на Блок Маса Олл Инклузив Меню.

По време на престоя ти в този прекрасен Хотел, ще се насладиш на вкусни българския ястия, приготвени от най-добрите продукти, които заедно с отличното обслужване ще гарантират перфектното преживяване.

Бутиковият Хотел очарова с уютна атмосфера и заедно с невероятното преживяване от Ритрийта, ти ще се насладиш на перфектно и цялостно изживяване.

с

ОЛ ИНКЛУЗИВ ПРОГРАМА

ХРАНЕНИЯ

Закуска:

В основния ресторант на комплекса, богата закуска на бюфет
от 7.30 до 10.00 часа

Обяд:
в основния ресторант на комплекса, на бюфет
салатен бюфет, предястия, 3- 4 основни – месни и безмесни ястия, десерти, сладолед, плодове от 12.30 – 14.30 часа

Вечеря:
в основния ресторант на комплекса, на бюфет
разнообразен топъл и студен бюфет, месни и безмесни ястия, десерти,плодове,сладолед от 18.30 – 21.00 часа тематични вечери  – два пъти седмично

Междинни хранения:

от 15.30 – 17.00 часа – сандвичи, пица, хот дог, кроасани в основния ресторант на комплекса

Tea time:

от 15.30 – 17.00 часа – кафе, чай, сладолед, сладкиши

НАПИТКИ

От 10.00 – 23.00 часа на лоби и басейн бар и по време на храненията
– Всички местни алкохолни напитки, бира, вино

– Безалкохолни напитки – минерална вода, сода, кока кола, фанта, спрайт, сокове, сиропи

В хотелски комплекс Блу Ориндж се предлага безплатно открит плувен басейн и частен паркинг на място. Климатизираните Стаи за настаняване са с Две Отделни Легла и Разполагат с Балкон. Всяка от стаите е оборудвана с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и хладилник.

с

Самостоятелните бани са снабдени с душ кабини, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Сред допълнителните услуги, предлагани в хотелски комплекс Blue Orange са коли под наем, велосипеди под наем и маршрутни трансфери.

Гостите могат да играят дартс и тенис на маса безплатно. Комплексът има бюфет-ресторант с градина и бар. СПА съоръженията, включващи закрит басейн, турска баня, масажи и фитнес център, се ползват срещу доплащане. Тенис корта също е на разположение. Основният ресторант е с капацитет 150 места. Кухнята е международна, а два пъти седмично се организират специализирани тематични вечери. Предлага се огромно разнообразие от ястия, както от европейската кухня, така и специалитети от традиционната българска кухня. Пред основния ресторант, непосредствено до зоната с басейните, е обособена открита външна тераса с общо 100 места. Лоби бар – с капацитет 50 места, разположен непосредствено до рецепцията.

Луксозната и стилна атмосфера предразполага към провеждане на бизнес срещи, фирмени представяния, информационни беседи. Бар при басейна – реализиран е в уникален азиатски стил. Разположен непосредствено до външния басейн, сред прохладата на морския бриз, той носи страстта на безкрайни летни забавления. С капацитет от 150 места, 50 от които разположени във вътрешната част, сред уюта на ратанови мебели и декоративни орнаменти, а останалите – под прохладата на масивни сенници. Тук всеки гост може да усети невероятната атмосфера на един незабравим престой. Екзотичните коктейли, майсторски приготвени и поднесени с финес, пренасят в един далечен свят на незабравими емоции и страсти. Beach bar “La Mouche” е изпълнен в екзотичен карибски стил. Разположен на самия плаж, Bar “La Mouche” носи уникална атмосфера за онези, които търсят незабравими изживявания, окъпани от морските вълни. Гостите могат да избират между удобна мека мебел и шезлонги – 100 места сред уникални етно мотиви на самия морски бряг. Екзотични и класически котейли, fusion коктейли, специална селекция отлежали алкохолни питиета, са само малка част от огромното разнообразие морски емоции, които ви очакват в Bar “La Mouche”. Следобедни house партита, chill out и relax партита всяка вечер – идеалното начало на всяка лятна фиеста.

с

БАСЕЙНИ

Басейните на “Blue Orange Beach Resort” са на разположение на нашите гости през целия ден: Външен басейн – дълбочина: 1, 20 – 1, 50 m Вътрешен басейн – дълбочина: 1, 50 – 1, 80 m Край всеки басейн са разположени шезлонги и чадъри. През лятото температурата на водата в басейните е 27 – 29 Cº. Можете да разчитате на спасителите, както и на безупречната поддръжка и чистота на басейните.

ИГРИЩЕ

Мултифункционалното игрище с размери 29 м/ 18 м е проектирано така, че може да се използва, както за тенис на корт, така и за волейбол и други спортни игри. Независимо на кой точно вид спорт сте почитател, това игрище е идеален терен за спорт и здравословно раздвижване. За по-голямо удобство на нашите гостите предлагаме и пълно тенис-оборудване, а за начинаещите ще се погрижи професионален тенис-инструктор.

Какво можеш да правиш на този РИТРИЙТ?

Да Изживеш мощен групов синхрон с, душа, ум, тяло, емоции и карма.

Да Изживееш мощна групова медитация.

Да се Насладиш на питие и сладки идеи с нов приятел,

Да научиш нова стратегия за растеж

Да Танцуваш под звездите, да слушаш музика, да пееш, да дишаш и други.

Да Играеш в сините води на морето.

Да се Насладиш на Увереност, Сигурност и Безопасност в любяща среда.

Просто ДА БЪДЕШ!!!

Това събитие за мен ли е?

ДА, ТОЗИ РИТРИЙТ Е ЗА ТЕБ:

Ако си Готов да направиш голяма промяна в живота си;

Ако си Изпробвал всичко и все още, чувстваш, че си заседнал или че липсва едно парче от пъзела;

Ако се Ангажираш да инвестираш във визията и мисията на живота си;

Ако си Даваш разрешение да стъпиш в силата си и да пуснеш онова, което вече не ти служи;

Ако Чувстваш силното призвание да изявиш най-доброто от себе си;

Ако си Готови да промениш себе си, за да направиш положителна промяна в света;

ТРАНСФОРМИРАЩИЯТ РИТРИЙТ НЕ Е ЗА ТЕБ, АКО:

Искаш Магическо Хапче

Епичните неща не са твоето нещо

Преклонен си да останеш същият или да кажете, че искаш промяна, но не си готов да работиш със себе си, защото виждаш проблемите извън себе си.

Ако Учиш като Наркоман без Приложение.

Обвиняваш другите хора, неща и ситуации.

Не си даваш разрешение да бъдеш, правиш и имаш повече в живота

Обичаш твоята история за липса повече отколкото обичаш възможността за промяна и растеж

Настояваш да търсите отговори извън себе си, а не вътре

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ДОЙДЕШ НА РИТРИЙТА?

Можеш да бъдеш себе си с нас – напълно и пълноценно!

Ще бъдеш безкрайно обичан и поддържан!

Ще почувствате нашата удивителна програма на духовното, творческото и практическото: от мисленето до действията, от интуицията до вдъхновението, от внимателността към движението и свързаността с творчеството.

Наистина ни пука за теб и всичко, което правим, идва от място на ИНТЕГРИТЕТ и ОТВОРЕНО СЪРЦЕ.

Това е Чудесна невероятно смела инвестиция за личния ти живот.

Ще се срещнеш с най-невероятните приятели!

Можеш да се считаш за част от най-приказната общност Трансформация на моя живот!

Чисто и просто: Ще имаш радостта и много повече.

Ще имаш лично време за сближаване с новите ти приятели, укрепвайки твоите приятелства за растеж.

ЙЕЕ !!! ИСКАМ ПОДРОБНОСТИ И ЦЕНИ, МОЛЯ!

Твоята Инвестиция Включва:

– 1 Билет за 4-Ри Дневен Морски Ритрийт „Трансформация на моя живот“

– 4 дни съдържание за събуждане на Гения в теб чрез промяна на навиците, предприемане на нови действия и много епични дейности.

– Персонализиране, създаване на медитации, емоционални изчистващи сесии, ръководени от Божествените напътствия, енергизиране на тялото около морето с движение, танц и дъх.

3 нощувки луксозно настаняване в 4-звезден хотел в стая с две отделни легла

– 3 дни Вкусни ястия закуска, обяд и вечеря и още много други

– Включено с горното ще имаш пълен достъп до хотелските съоръжения, включително 1 външен басейн, 1 закрит басейн, игрище за тенис на корт, фитнес зала и парна баня.

В Хотел Блу Ориндж са:

– Включени всички данъци (без скрити такси и без изненади)

Да, има неограничен интернет!

Да, ТАМ СЪМ !!!

Какво не е включено:

Твоето двупосочно пътуване от и до вкъщи

Специфични развлекателни дейности извън Олл Инклузива

Всякакви екскурзии или обиколки извън хотела.

Други включени артикули, които ще включват пазаруване на сувенири, лични телефонни разговори, спа услуги, таксита и пране.

– Включена е лична, медицинска застраховка.

ДА, ТОВА Е СТРАХОТНО? О, БОЖЕ МОЙ, ТАМ СЪМ!

Печели докато се Забавляваш и се Забавлявай докато Печелиш!
Ние Вярваме в теб! Ние те Подкрепяме ! Ние те Обичаме!
Ти Можеш Да Постигаш Чудеса!!!

Платежна информация за Ритрийта „Трансформация на Моя Живот“

Готов ли си Да Живееш по-Добър Живот?

Готови ли си да Прегърнеш Трансформацията на Себе си със Сърцето си?

Готов ли си да  Разшириш Себе си и Живота си, за да можеш да направиш огромно въздействие в света, докато се забавляваш Епически?

След като си Готов се присъедини към нас и другите приятели за 4-Дневно Морско Приключение, което ще те остави да се чувстваш обичан, поддържан, зареден с енергия и вдъхновен да Рестартираш Живота си и смело да стъпиш на следващото ниво!

Дишаш в свежия Черноморски бриз, Посрещаш Слънцето с любов и благодарност, Изчистваш Тялото си с танци и скачане на брега на Морето.

След това с Огромно Вълнение се отправяш за да вдъхновиш творчеството си, да направите синхронизация в ума, сърцето и емоциите си!

След това чакаш нетърпеливо да научиш малко повече за това как да повишаваш Енергията си и Вибрациите си, следвани със Специална медитация за Изобилие, за да бъдеш подравнен, обичан и подкрепен от Душата си.

ЕХААА – КОЛКО Е ХУБАВО, ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ!

ИМАМ ВЪПРОСИ?

АКО ИМАШ ОЩЕ ВЪПРОСИ, СВЪРЖИ СЕ С НАС ПО ИМЕЙЛ: EVELINA@SUCCESSFUL-START.COM ИЛИ LIFEINCEPTIONHUB@GMAIL.COM

Това събитие наистина ще промени целия ти живот!

ДА, ИСКАМ СВОЯ СМЕЛ ЖИВОТ.

ПРЕДЛАГАМЕ РАННО ЗАПИСВАНЕ С ОТСТЪПКА ДО 31.08.2020 Г.

ПОБЪРЗАЙТЕ, защото Ритрийта ще бъде във ВИП Формат само за 10 човека.

ЗАПАЗИ СЕГА, МЕСТАТА са ОГРАНИЧЕНИ

ЗА ЕДИН ЧОВЕК в ДВОЙНА СТАЯ ЗА ДВАМА С ДВЕ ОТДЕЛНИ ЛЕГЛА Цената за ранно записване е 679 ЛЕВА.

КУПИ СЕГА чрез PayPal или НАПРАВИ ПРЕВОД:

по Банковата сметка на името на Успешен старт ООД

Първа Инвестиционна Банка АД, София, България

IBAN: BG32FINV91501016813981 в лева

BIC: FINVBGSF

1+1 ДВОЕН БИЛЕТ за ДВАМА в ДВОЙНА СТАЯ ЗА ДВАМА С ДВЕ ОТДЕЛНИ ЛЕГЛА Цената за Ранно записване е 580 ЛЕВА НА ЧОВЕК (1160 лева общо за двама).

КУПИ СЕГА чрез PayPal или НАПРАВИ ПРЕВОД:

 по Банковата сметка на името на Успешен старт ООД

Първа Инвестиционна Банка АД, София, България

IBAN: BG32FINV91501016813981 в лева

BIC: FINVBGSF

ГОТОВ СЪМ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯ В МОЯ ЖИВОТ! ВЗЕМАМ И ПРИЯТЕЛ С МЕН!

Резервирайте мястото си с депозит от 340 лева в PayPal КУПЕТЕ СЕГА чрез PayPal или с Банков Превод на името на Успешен старт ООД, в Първа Инвестиционна Банка АД, София, България, IBAN: BG32FINV91501016813981 в лева, BIC: FINVBGSF

РЕЗЕРВИРА ЛИ МЯСТОТО СИ, МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ?

Подарък : Фейсбук Група от Приятели за Растеж на участниците в Ритрийта “Трансформирай Моя Живот” с Тримесечна Подкрепа от нас след Събитието.

ОЧАКАМЕ ТЕ С МНОГО ЛЮБОВ. ВЗЕМИ ПРИЯТЕЛ СЪС СЕБЕ СИ.

НЕКА РАСТЕМ ЗАЕДНО!!!

ЕВЕЛИНА КИРИЛОВА И СНЕЖИНА ХАВЕВАЛА